Main image

2019. első félévében mindegyik Habona Alap a teljes hozamot fizeti

Habona Invest GmbH ingatlanokra szakosodott kibocsátóház több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a nagy német lakó- és ipari portfóliók beszerzése, átvilágítása, finanszírozása, menedzselése és értékesítése területén. Legyen szó akár intézményi-, akár magántulajdonban lévő ingatlanról. A menedzsment a beszerzés és a vagyonkezelés területén több mint 3 milliárd euróértékű forgalmat tudhat magáénak.

Az értékteremtési lánc minden szakaszában, egészen az optimalizált értékesítésig, a portfólió értéktartásáért és megvalósításáért a professzionális vagyonkezelés a biztosíték. A Habona Invest minden egyes termékének legmagasabb fokú biztonságát az átfogó szakági ismeretek, az ingatlanpiac speciális szegmensére történő fókuszálás és a befektetési ingatlanokkal szemben támasztott szigorú minőségi követelmények szolgálják.

Idén is a tervek szerint alakult az összes Habona Alap hozamfizetése. A már megszokott féléves ütemterv szerint 2019 első félévében a Habona Einzelhandelsfonds 04-06 Alapjai valamint a Habona Kita 01 Alap hozamait is több mint 8000 befektető számlájára utalta át a vállalat. A befektetők így összesen 6 millió Eurót meghaladó hozam kifizetésben részesültek.

A Habona Alapok stabil hozamkifizetéseinek alapjául a portfóliókban található 103 kiskereskedelmi ingatlan, valamint számos óvodaépület szolgál. Az alapok hátterét jelentő Habona ingatlanokat az élelmiszerkereskedelmi szektorból származó, erős fizetőképességgel rendelkező szereplők és a német települések által biztosított óvodaüzemeltetők hosszú távon bérlik. Az így befolyó, bérleti díjból származó bevételek a folyamatosan magas hozam kifizetések alapjául szolgálnak a jövőben is.
Tekintse át részletesen a Habona alapok hozamait!

A következő Habona Alapok fizettek hozamot 2019 első félévében:

 

Habona Einzelhandelsfonds 06 Alap kihelyezése 100 millió Eurót meghaladó összeggel a tervezettnél jóval korábban, a kihelyezési időszak előtt lezárult és már június közepén, teljes mértékben kihelyezésre került.
Így a 100 millió Eurót meghaladó saját tőke nagyságnak köszönhetően a Habona Fonds 06 Alap érte el a legjobb eredményt a Habona vállalatcsoport történetében.

Habona Einzelhandelsfonds 06 Alap portfóliója hamarosan tovább fog növekedni, a vállalat ingatlanvásárlásokért felelős csapata már több megfelelő nagyságú üzletközpontot kötött le megvásárlás céljából.
Év végéig a célként kitűzött 220 millió Euró értékű nagyságot tervezi elérni a portfólió.

 

Gyarapítsa tovább vagyonát velünk hosszú távú ingatlan befektetésekkel!
Egyedi lehetőségekért keresse SFC kapcsolatártóját bizalommal!