Main image

…átlagosan 6,2% EUR hozam /év…

Innovatív befektetéseink az idei évben is bizonyítottak! Az, aki a SFC (ZRt.) mellett döntött, 2019-ben is jól járt nemzetközi befektetési lehetőségeinkkel.
Az SFC ügyfelek ebben az évben a forint árfolyam ingadozásának is nyertesei lehettek euró alapú befektetéseikkel pedig az EUR/HUF árfolyam nyereséggel extra bevételt realizálhattak. Gratulálunk ügyfeleink okos pénzügyi döntéseihez!

Meggyőző eredményekkel zárhatjuk az idei évet. Ügyfeleink befektetései után az
Ügyfeleinknek az elmúlt 7 évben 2019.12.06-ig összesen: 13.869.000,- EUR lejárt tőkét kaptak vissza, befektetéseikre eddig kifizetett hozam pedig elérte a 14.048.958,50 EUR-t. Ez az összeg csak nőni fog, hiszen 2020. január elején és közepén újabb kifizetéseket várunk!
2019. évben 2.646.447,16 EUR hozam kifizetése történt meg az SFC ügyfelek részére, ami átlagosan 6,2% EUR hozam /év.

Ne hagyja vagyonát elolvadni az infláció miatt. HUF ban tartott nem kezelt vagyon 5 év alatt kb. 30 %-ot veszített vásárló erejéből. Az EUR ebben az öt évben min.10%-ot nyert a forinttal szemben.
Nem véletlen, hogy az idén fennállásának 20. évfordulóját ünneplő cégünk üzletkötőinél ügyfeleink újra és újra kötik szerződéseiket tovább ajánlva a lehetőséget azoknak, akik számukra a legfontosabbak. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat családon belül is tovább ajánlják ügyfeleink. Ezért is választottuk szlogenünknek a „Generációkon át” mondatot.
Válasszon Ön is olyan befektetést, aminek hátteréről pontos, tényekre alapuló információval rendelkezik. Szakembereink minden részletre kiterjedően vizsgálják azokat a befektetési lehetőségeket, amik bekerülnek portfoliónkba. Üzletkötőink így kizárólag megbízhatóan teljesítő alapokat ajánlják régi és új ügyfeleink számára!

Döntsön jövőre is az SFC mellett, hogy vagyonát intenzíven gyarapító befektetések között válogathasson!
Békés ünnepeket és további sikerekben gazdag új esztendőt kíván a 20 éves SFC!

Kapcsolat

Kérjen időpontot vagy visszahívást az alábbi űrlap kitöltésének segítségével.

    * Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.