Sinus-Fair Corporate Zrt. (SFC) azzal a céllal jött létre, hogy a világgazdaságot terhelő számtalan bizonytalansági tényező ellenére bizonyítsa, lehetséges a befektetők értékeinek megőrzése és vagyonuk gyarapítása.
Az SFC felelős, korrekt, biztonságot és tisztes hozamot kínáló együttműködéseket ajánl ügyfeleinek.

Sinus-Fair Corporate

Az SFC termékpalettáján szereplő befektetések nemzetközi és magyar cégek által kezelt alapok. Fontosnak tartjuk, hogy minden általunk elérhető befektetésnek tényleges háttere és értéke legyen. Így az Ön befektetéseinek hozama a napi árfolyamtól független is lehet és vagyonának gyarapítása válságtűrő.
Hiszünk a befektetések koncentrálásában, hiszen a nagyobb tőke könnyebben megosztható különböző lehetőségek között, az összegek egyszerűbben kezelhetők és lényegesen csökkenthető a kockázat is. Kínálatunkban szereplő befektetéseinket átlagon felüli, kiszámítható hozam jellemzi a kibocsátói referenciák körültekintő vizsgálatának köszönhetően.
A jól teljesítő befektetések és megbízható hozamok hatására Ügyfeleink többsége évről évre újabb alapok megvásárlása mellett dönt. Az általunk kínált befektetési lehetőségek egyedülállóak a magyar pénzügyi piacon, győződjön meg róla személyesen!

A Magyar Nemzeti Bank által engedélyezett módon működünk

A SINUS-FAIR Corporate Zrt. (székhely: 8200 Veszprém, Lövőház utca 12.; cégjegyzékszáma: Cg.19-10-500321) a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 123. § (1) bekezdés a) és 123. § (4) bekezdés a) pontja alapján ezúton közzéteszi, hogy a számára engedélyezett befektetési szolgáltatási tevékenységet és befektetési szolgáltatási tevékenységet kiegészítő tevékenységet 2018. február 19. napján megkezdte.

A SINUS-FAIR Corporate Zrt. befektetési vállalkozásként történő működését a pénzügyi közvetítőrendszer felügyeleti hatóságaként eljáró Magyar Nemzeti Bank engedélyezte H-EN-III-255/2017. számú, 2017. augusztus 16-án kelt határozatával.

A SINUS-FAIR Corporate Zrt. a Bszt. 5. § (1) bekezdés a) pontjában meghatározott megbízás felvétele és továbbítása elnevezésű befektetési szolgáltatási tevékenységet, továbbá a Bszt. 5. § (2) bekezdés f) pontjában meghatározott befektetési elemzés és pénzügyi elemzés elnevezésű kiegészítő szolgáltatási tevékenységet végezhet a Bszt. 6. § a) pont szerinti átruházható értékpapír, b) pont szerinti pénzpiaci eszköz illetve a c) pont szerinti kollektív befektetési forma által kibocsátott értékpapír pénzügyi eszközökre kiterjedően.

"Számos hagyományos megoldást
érhet el vagyona gyarapítására,
de mi másként, nagyban gondolkodunk."

Kapcsolat

Kérjen időpontot vagy visszahívást az alábbi űrlap kitöltésének segítségével.

    * Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.