Main image

“…napi kapcsolatban állunk az építésvezetőkkel és az ott dolgozó munkatársakkal…”

Napra pontos információk az építkezés alakulásáról és a helyszínen zajló jelenlegi helyzetről

A koronavírus Európában mindannyiunk életét súlyosan megváltoztatja és naponta rendkívüli helyzetek elé állít mindenkit. Különösen minket, mint németországi és olaszországi székhellyel is rendelkező cégeket, mert a helyzet folyamatosan változik. Ezért nekünk is, mint vállalatnak, kötelességünk a jelen körülmények alapján társadalmilag is, de a jövőre nézve is felelős döntéseket hoznunk.
Ennek megfelelően mi is kénytelenek vagyunk megtenni a megfelelő óvintézkedéseket a Pareus építkezésén folyó munkálatok vonatkozásában. Az elmúlt hétig egy hatósági engedély alapján teljes erőbedobással, a tervek szerint zajlottak a munkálatok Caorle-ban, a Pareus építkezésén. Az olaszországi helyzetet és annak alakulását azonban már hetek óta figyelemmel kísérjük, különös tekintettel Caorle-ra. Szokásunkhoz híven napi kapcsolatban állunk az építésvezetőkkel és az ott dolgozó munkatársakkal.

De a helyzet néhány nap leforgása alatt még nagyobb mértékben megváltozott. Ezért az építővállalatainkkal történt tanácskozást követően, együtt fontos döntésre jutottunk. Annak érdekében, hogy a fertőzés terjedését megakadályozzuk és a helyszínen dolgozó munkatársainkat ill. az építőmunkásokat megvédjük, a munkálatok felfüggesztésében állapodtunk meg. Hogy mindez mennyi ideig fog tartani, jelenleg nem lehet előre látni. Miután az építkezés az elmúlt időszakban jól haladt és teljes mértékben a tervek szerint zajlott, ezért nagyon jól állunk, ami lehetővé tesz egy kis megszakítást.
Itt engedjenek meg még egy kis kitérőt az elmúlt hetekben zajló munkálatokkal és a jelenlegi állapottal kapcsolatban: Miután a földmunkák és a csatornázási munkálatok elkészültek, február közepe óta az egyes nyaraló ingatlanok aljzatbetonját is kiöntötték. Jelenleg a szerkezetépítési munkálatok közepén tartunk és már a földszint falazási munkálatai is elkészültek.

Kapcsolat

Kérjen időpontot vagy visszahívást az alábbi űrlap kitöltésének segítségével.

    * Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.