Main image

Végtelen homokos strandok amíg a szem ellát, a tenger morajlása és a magával ragadó olasz életérzés! Mindez nem egy nyaralási ajánlat, hanem egy hosszú távú, egyedülállóan javadalmazó befektetési lehetőség ismertetése. Caorle, a több mint 18 km hosszú homokos strandjával és ideális klímájával az egyik legismertebb fürdőhelynek számít az Adrián. Az olasz nyaralóparadicsom azonban ennél jóval többet kínál. A sokféle szórakozási lehetőségeinek, kiváló gasztronómiájának valamint a vízi és szárazföldi szabadidős- és sportlehetőségeinek köszönhetően Caorle minden típusú nyaralás tekintetében tökéletes választás, de mindezen felül az Ön üdülési beruházása szempontjából is kiváló helyszín. Tegyen szert passzív jövedelemre ezzel a limitált számban elérhető adriai nyaraló ingatlanbefektetési lehetőséggel!

Szárnyal a turizmus, részesedjen belőle!

Olaszország az EU 28 tagállama közül a második legnépszerűbb úti cél, ami azt jelenti, hogy évente több mint 200 millió vendégéjszakát töltenek el a turisták az országban. Ki ne szeretne néhány napot a gyönyörű olasz városokban vagy tengerpartok egyikén tölteni?A turisztikai szektor jelenleg a legdinamikusabban növekvő szegmens. A piaci szakértők az elkövetkező évekre további növekedést prognosztizálnak, sőt a turisztikai szektort „vezető gazdasági szektornak“ nevezik. A növekvő turizmus természetesen meghatározza a jó minőségű szállások iránti igényt is. A nyaralóingatlanok így egy olyan kereslet generálta vagyoni befektetési osztállyá válnak, ami az olyan kiváló fekvésű, modern ingatlanok melyek vonzó hozamokat realizálnak, egyre növekszik. Erre épül a Pareus nagyszabású beruházási projektjének koncepciója.

Vonzó koncepció német szakértőktől

A Pareus, a nyaralóingatlanok szakértőjeként, az anyavállalat, a Habona, és az ingatlan beruházások szaktudását összekapcsolja és egy olyan bérbeadási- és értékesítési stratégia segítségével, amivel egyedülálló innovatív beruházási koncepciót hoz létre. A Pareus az utolsó beépíthető ingatlanok egyikén német minőségi követelmények szerint közvetlen strandhasználattal rendelkező exkluzív villákat és apartmanokat épít a Velence közelében, közvetlenül az adriai tengerparton fekvő kedvelt üdülővárosban, Caorle-ban, amiket eladásra kínál. A nyaraló ingatlan visszabérlése keretében a Pareus átvállalja az ingatlanok kiadást, karbantartást és az ingatlanok kezelését, hogy a tulajdonosok számára vonzó és garantált bérleti díj-hozamot realizálhasson. A jövedelem kiegészítésen felül a tulajdonos saját maga, családja és barátai is használhatják az ingatlant. A teljes körű szolgáltatást nyújtó koncepció keretében a tulajdonosnak így semmiről sem kell gondoskodnia, egyszerűen csak élvezheti az ingatlan beruházás napos oldalát.

A beruházóról

Az SFC ügyfelek számára nem ismeretlen a Habona Invest GmbH, amely korábban is számos javadalmazó alapot tett elérhetővé a magyar befektetők számára. Az ingatlanokra szakosodott kibocsátóház több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a német nagy lakó- és ipari portfóliók beszerzése, átvilágítása, finanszírozása, menedzselése és értékesítése területén, legyen az intézményi- vagy magántulajdonban lévő ingatlan. A menedzsment a beszerzés és a vagyonkezelés területén több mint 3 milliárd euró értékben lebonyolított forgalmat tudhat magáénak. A műszaki, jogi és kereskedelmi szakterületeken a Habona számára egy három főből álló, az ingatlanok területén hosszú éves szakmai tapasztalattal rendelkező, tanácsadó testület nyújt támogatást. Az értékteremtési lánc minden szakaszában, egészen az optimalizált értékesítésig, a professzionális vagyonkezelés a biztosíték a portfólió értéktartásáért és megvalósításáért. A Habona Invest minden egyes termékének legmagasabb fokú biztonságát az átfogó szakági ismeretek, az ingatlanpiac speciális szegmensére történő fókuszálás és a befektetési ingatlanokkal szemben támasztott szigorú minőségi követelmények szolgálják.

Pareus projekt HABONA minőségben

A HABONA Pareus projektje a Sale-and-lease-back-elvvel egyesíti az üdülési beruházás két fő érv mentén: egyrészt magas hozamot biztosító pénzügyi befektetést kínál és annak lehetőségét, hogy a tulajdonos az ingatlant saját nyaralásra is használhatja. A projekt továbbá a vállalattól megszokott professzionális ingatlan menedzsmenttel is rendelkezik. Nyaralója visszabérlése keretében a Pareus átvállalja az ingatlan kiadását, karbantartását és kezelését. Ezen felül rajtuk keresztül zajlik a szállóvendégekkel történő kommunikáció és elszámolás is, így a szolgáltatási szint folyamatosan biztosítható. Eközben Ön a Pareus-szal kötött hosszú távú bérleti szerződésből és az évi 4% mértékű garantált bérleti díj-hozamból profitálhat, ami a kihasználtságtól független hozamot jelent. Tulajdonosként Önnek lehetősége van az Ön által vásárolt ingatlant évente legfeljebb 30 napig saját üdülési célra használni.

A jelenlegi kamathelyzetnek köszönhetően a nyaraló ingatlanok vásárlása és többek között a legjobb nyaralási úti célok, mint Olaszország is, iránti megnövekedett kereslet rendkívül csábító. Ahhoz, hogy a beruházás jövedelmező legyen, a fekvésnek, a koncepciónak és az üzemeltető személyének is rendben kell lenniük. A Pareus nyaraló ingatlanok kínálta előnyök a HABONA kalkulációja szerint magukért beszélnek.

Mit kap Ön, ha luxus nyaralóingatlanba fektet?

 • Vonzó beruházás egy saját tengerparti álomnyaralóba, mely értéknövelő potenciállal bír
 • Évi 4% garantált bérleti díj-hozam a Pareus-szal kötött hosszú távú bérleti szerződésnek köszönhetően
 • Teljesen bebútorozott luxus nyaralóingatlan exkluzív és stílusos berendezéssel
 • Tökéletes piaci feltételek: a nyaralórégióban kimutathatóan magas a kereslet a modern nyaralók iránt
 • A Pareus teljes körű szolgáltatást nyújtó koncepciója: professzionális bérbeadás, ingatlankezelés és karbantartás a Pareus-szal – minimális ráfordítással
 • A legmagasabb követelmények a kivitelezés minőségére, a kivitelezésre és az ökológiai fenntarthatóságra nézve
 • Vonzó finanszírozási modell
 • Megbízhatóság a tapasztalt, jó referenciákkal bíró szakértőknek köszönhetően

Egy Pareus nyaraló ingatlan vásárlása adózási szempontból is csábító

 • Nincs ingatlan átruházási illeték a kivitelezőtől történő közvetlen vásárlás miatt
 • Csökkentett ÁFA kulcs az ingatlanárak tekintetében
 • Forgalmi adó mentes bérleti díjból származó jövedelmek
 • Alacsony olasz személyi jövedelemadó a bérleti díjból származó jövedelmekre vonatkozóan
 • Az ingatlanok 5 év után adómentesen értékesíthetők

Most még Öné lehet az egyik luxusingatlan az adriai Carole-ban! Váltsa valóra saját tengerparti nyaralóról szóló álmát. Dőljön hátra, amíg a Pareus mindenről gondoskodik és vonzó hozamot generál az Ön számára. A Pareus teljes körű szolgáltatást kínáló koncepciójával az üdülési beruházás kikapcsolódást nyújt és emellett még jövedelmező is.

A korlátozott számú befektetési lehetőség részleteiért keresse mielőbb SFC kapcsolattartóját!