Main image

Régen a pénz pénzt csinált, manapság ezt értelemmel is kell párosítani. Az a pénz ugyanis, ami nincs befektetve, folyamatosan veszít értékéből. Milyen szempontok szerint érdemes elkezdeni végiggondolni a befektetést meghatározó szempontokat? Elsődleges szempont, hogy gondolja végig a befektetés célját. Amíg ezt nem tisztázta, nem lehet olyan konstrukciót kialakítani, ami az Ön elvárásainak megfelelő lesz.

Céljai tiszta és világos megfogalmazását követően biztosan megtaláljuk az igényeinek megfelelő pénzügyi megoldást, figyelembe véve a:

  • befektetési módot,
  • időtartamot,
  • hozzáférhetőséget,
  • pénznemet,
  • rizikó vállalást,
  • elvárt hozamot.

Gondolkodjon devizában is!

Miután kitűzte a vagyonával elérni kívánt célt, számba vesszük a különböző befektetési formákat. Felmérjük mibe, vagy milyen pénznemben a legcélszerűbb befektetnie. Az euróban történő befektetés már megvalósítja a diverzifikációt. Ekkor egyszerre több elvárás is teljesül: a befektetés biztonsága, értékállósága, kiemelkedő hozama.

Testre szabott befektetések

A takarékoskodás mindig egy cél elérésének az eszköze, ezért kell az Ön célját tisztán megfogalmazni, és azt is, hogy mennyi idő alatt szeretné mindezt elérni.

Számításba vesszük az összes, Önnek fontos tényezőt és ezeknek megfelelően mérlegeljük a különböző befektetési formákat mint pl.: részvénycsomagok, lakás előtakarékosság, adómentes életbiztosítás, befektetési alapok.

A Sinus-Fair Corporate lehetővé teszi, hogy egy válogatott, prémium termékpalettából válassza ki a legjobb befektetési formákat tanácsadónk segítségével. Így az Ön által meghatározott célok mihamarabb elérhetővé válnak.