Main image

A 15 év tapasztalattal rendelkező német IMMOVATION AG-t napra pontos hozamkifizetések és a folyamatos fejlődés jellemzi.

15 éve kiemelkedő befektetési lehetőség az IMMOVATION AG
Idén utoljára szeptember 12-ig elérhető!

A vállalat az SFC partnereként a magyar befektetők vagyonát is intenzíven gyarapítja a kezdetektől fogva, vagyis immár 15 éve. Az ügyfelek kimondottan elégedettek az alap hozamaival, hiszen több mint 4500 befektető, köztük az SFC ügyfelek választják a IMMOVATION által nyújtott lehetőségeket vagyonuk gyarapításához. Ennek következtében napjainkig 100 mio EUR tőkét és hozamot kaptak készhez az IMMOVATION ügyfelek. Éppen ezért bátran ajánljuk ennek a nagy múltú, stabilan teljesítő vállalatnak az alapjait régi és új befektetőink számára egyaránt.

Minősített működés

A kedvező hozamadatokon felül a vállalat sikeres működését számos elismerés igazolja. A sokéves ingatlanpiaci tudás és tapasztalat az, ami garantálja a zseniálisan összerakott ingatlan alapú, értékteremtő alapok megbízható kifizetéseit. Ezt a vállalat minősítései is jól mutatják.
Az IMMOVATION AG évek óta birtokolja “Az egyik legjobb ingatlanvállalat Németországban” címet. A német ingatlanvásárlók számára az “ImmobilienScout24” minősítéssel működő szolgáltatások egyet jelentenek a kiemelkedő minőséggel. A vezető német ingatlanportál azoknak az ingatlanspecialistáknak ad ilyen címet, akik az ügyfeleik iránti elkötelezettségüknek köszönhetően kimagasló teljesítményt nyújtanak. Az IMMOVATION vállalatcsoport évek óta az ImmobilienScout24 vezető ingatlanportál a „Premium-Partner” minősítő címkéjével minősítetten működik.
Németország egyik vezető pénzügyi elemző intézete a Scope Ratings 2012 óta ellenőrzi az IMMOVATION AG menedzsment minőségét. Az intézet immár 7. éve igazolja, hogy a vállalat vagyonkezelése a legmagasabb, vagyis “A” minősítéssel rendelkezik.

Lars Bergmann, az ingatlanvállalat elnöke, a nagymennyiségű lakóingatlan portfóliók és műemlékvédelem alatt álló ipari ingatlanok vásárlásával egyedülállóan javadalmazó stratégiát követ. Ennek keretében vásárolt meg és adott bérbe a vállalatcsoport korábban egy 920 lakóingatlanból és 19 kereskedelmi ingatlanból álló lakóingatlan-portfóliót Salzgitter-Lebenstedt-ben.

Okos beruházások gondos háttérelemzések alapján

A Salamander-Areal ipari emlékmű felújítását célzó nagyprojektjük pedig 2018-ban sikeresen befejeződött. Itt néhány kisebb terület kivételével a társaság minden bérbe adható kereskedelmi- vagy ipari területét bérbe adta, valamint értékesítette a legutolsó szakaszban épült, 121 újépítésű öröklakás mindegyikét. A vállalat adatai alapján már a legújabb lakóingatlanprojektjük, aminek keretében 40 öröklakás épült Ludwigsburgban, hamarosan szintén lezárul.
„A német nagyvárosokban és azok környékén elhelyezkedő, gondosan kiválasztott ingatlanokba történő beruházás az IMMOVATION számára stabil jövedelemforrást jelentenek. Ingatlanszakértőink a piacot folyamatosan figyelemmel kísérik, hogy a kínálat aktuális csökkenésével olyan további ingatlanokat találjanak, amelyek vonzó hozamlehetőségeket rejtenek magukban”, fejtette ki az IMMOVATION elnöke. Az ingatlanok kiválasztásakor az okleveles üzletember nagy hangsúlyt fektet a vásárlást megelőző, gondosan elvégzett elemzésekre.
Az adott terület gazdasági kilátásainak megítélésén és az ingatlanok állapotának ellenőrzésén túl, a mikrokörnyezet fejlődési potenciálja is lényeges feltétel a vásárlási döntés meghozatala előtt. A szakértelem, a speciális helyi lehetőségek felismerése és reális megítélése a legfontosabb szempontok a vonzó hozamokat kínáló beruházások kialakításához, a német ingatlanpiac jelenlegi feszített helyzetében.

2 millió euró hozam 2019-ben

A stabilan és megbízhatóan teljesítő IMMOVATION idén 15. alkalommal fizetett hozamot, így minden befektető száláján 2019. júliusában megjelent a várt kamat.
A vállalat összesen 2 millió Eurót utalt át ezév júliusában a több mint 1600 magán befektetője számára. Az IMMOVATION AG 2004-től, vagyis a kibocsátás kezdetétől kínálta fel a tőkebefektetők számára annak a lehetőséget, hogy a befektetők a haszonélvezeti jogok jegyzésével részesedjenek a vállalat sikeréből. A kasseli székhelyű vállalat adatai szerint 2019. július 31-ig összesen 98,6 millió Euró összegű tőke és kamat folyt vissza mindhárom haszonélvezeti jogokat tartalmazó részesedés befektetői számára. Az IMMOVATION AG befektetői számára immár 15 éve térül meg a vállalatba fektetett bizalom.
Minden évben az elvárt mértékű hozamban részesülnek: A harmadik haszonélvezeti jogokat tartalmazó részesedés befektetők évi 6,0 százalék kamatot kapnak. Újabb haszonélvezeti jogok jegyzésére azonban már csak 2019. szeptember 12-ig van lehetőség.

Kiemelt partnerünk jelezte, hogy az euroalapú ingatlanpiaci kötvényeik 2019-ben utoljára szeptemberben elérhetők. A következő jegyzési lehetőség időpontja egyelőre nem ismert, ezért érdemes még most élni a lehetőséggel!
Számos elégedett ügyfelünk tanúsíthatja, hogy a német ingatlanpiaci alapok kiemelkedő vagyongyarapítási lehetőséget jelentenek a magyar befektetők számára. Sokéves tapasztalatunk szerint az, aki az IMMOVATION AG. mellett dönt, az meghatározó, pozitív, korrekt, számítható és elkölthető hozamokat kaphat évente az elhelyezett tőkéje után.

Kapcsolat

Kérjen időpontot vagy visszahívást az alábbi űrlap kitöltésének segítségével.

    * Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.